FISEG | Fiseg 25 anys
fiseg, proteccion contraincendios,
823
post-template-default,single,single-post,postid-823,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

16 oct. FEM 25 ANYS

Aquest any, celebrem el nostre 25 aniversari oferint solucions integrals de protecció contra incendis.

L’empresa va néixer de la unió d’un grup de professionals amb dilatada experiència en PCI, que, amb una clara vocació tècnica, van decidir unir els seus coneixements i esforços amb l’objectiu d’oferir projectes d’enginyeria punters que ajudessin a protegir espais.

Al llarg de la nostra trajectòria, hem realitzat multitud d’instal·lacions i manteniments de sistemes contra incendis en tot tipus d’activitats com ara: complexes hotelers, restaurants, magatzems,  indústries químiques, finques, administracions públiques, centres hospitalaris, instal·lacions esportives, escoles etc. Un fet, que ha sigut possible gràcies al treball ben fet i a la perseverança.

Amb motiu d’aquesta celebració, volem agrair a tots els clients que han confiat en l’empresa així com als treballadors, proveïdors i col•laboradors, que també han estat clau pel desenvolupament de la mateixa.

Per tot això, seguirem esforçant-nos dia a dia per assumir tots els reptes del futur del sector contra incendis, comprometent-nos sempre amb un servei de qualitat.

Per molts anys més treballant junts!

25 anys

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top