FISEG | Empresa
241
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-241,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Protecció integral contra incendis

Qui som?

FOC I SEGURETAT S.L es va constituir l’any 1994 i va néixer com un projecte impulsat per un grup de professionals amb una dilatada experiència en el sector de la seguretat contra incendis, tant en la instal·lació com en el manteniment de sistemes.

Disposem d’un equip d’experts altament preparat així com d’uns mitjans tècnics que ens permeten realitzar els treballs amb la màxima garantia de qualitat. A més a més, apostem per la formació permanent del nostre personal per tal de promoure el seu creixement professional i actualitzar els seus coneixements sobre l’equipament més actual del mercat.

Actualment oferim serveis d’instal·lacions contra incendis i manteniment 24 hores, protecció passiva, subministrament de material contra incendis i enginyeria, sempre tenint com a eix principal la satisfacció del client.

En els més de 20 anys d’experiència que ens avalen hem treballat per clients de la indústria farmacèutica i química, hospitals, administracions públiques i centres docents entre d’altres.

FOC I SEGURETAT S.L compta amb els certificats de qualitat per totes les seves activitats d’acord amb la ISO 9001-2015 i està reconegut amb el certificat TÜV Rheinland.

Col·laboradors i associats

Certificats

RASIC

Top